Van néhány régi mondás az anyukák és a ganodermás kávé kapcsolatáról

„Minden sikeres anyuka mögött – jelentős mennyiségű elfogyasztott ganodermás kávé áll.”

„Amikor ganodermás kávét iszok a nagyszerű ötletek egyszerűen bemasíroznak a fejembe.”

„Nincs megoldhatatlan probléma csak túl kevés ganodermás kávé.”

„Ganodermás kávé – ez az én „szeretem magam és megérdemlem a különleges kényeztetést” tablettám.”

„Adjatok nekem elég ganodermás kávét és meghódítom a világot.”

„A ganodermás kávé egy olyan mágikus ital, ami megsokszorozza a szupererőm.”

Dolgozó mami és a ganodermás kávé – a mi történetünk

 • Ágival még sok évvel ezelőtt a Gazdagmami csoportban ismertük meg egymást.
 • A 2015-ös Üzletanyu konferencián mindketten előadók voltunk. Az akkori szórólapomon is olvasható volt a véleménye, amit a jobb oldalon találtok.
 • Még évekkel ezelőtt segítettem neki a ganodermás kávé megrendelésében, és azóta is lelkes fogyasztója. Először a 3 in 1 kávé volt a kedvence, majd a Cream kávéra váltott, mert fokozottan figyelt a plusz cukor bevitelre.
 • Több együttműködésünk is volt már – mert szívügyemnek érzem az anyukák támogatását, és hiszek abban, hogy a ganodermás kávé valóban segít az anyukáknak extra energiával, jobb közérzettel, hogy jól vegyék a napi rendszeres vagy épp rendkívüli kihívásokat.

Ismerd meg a ganodermás kávét:

Faragóné Keserű Judit – az én történetem

 • Amikor először kóstoltam ganodermás kávét a gyerekeim 3,5 és majdnem 2 évesek voltak.
 • A kisfiam még mindig ébredt éjszakánként.
 • Fáradt és kimerült voltam. Minden időmet kitették a gyerekek, a házimunka, és alvásidejükben tanulási és munkalehetőséget kerestem az interneten.
 • Korábban nem fogyasztottam hagyományos kávét, nem szerettem annak ízét, savasító hatását, de a ganodermás kávénál az első tapasztalatok meggyőztek.
 • Nagyon ízlett, lágy, kellemes íze. Semmilyen keserű utóízt nem éreztem utána, és azonnal nagy frissességet adott, este pedig nagyon jól aludtunk. A kisfiamnak pedig a ganodermás kakaó vált be a nyugodt alváshoz, így végre sokkal kipihentebben ébredtünk.
 • Észrevettük, hogy nagyon jó emésztést javító hatású, spirulina tablettával és ganoderma kapszulával kiegészítve néhány hónap alatt sikerült leadnom 3 kg-ot. Azóta is segítenek megtartani az ideális testsúlyom. 
 • Valamint nagyban hozzájárulnak az egészségünk megőrzéséhez. Az elmúlt lassan 10 évben nagyon sok személyes tapasztalatunk van, és másoktól is sok pozitív visszajelzést gyűjtöttünk össze.

A ganodermás kávéval nem csak extra energiát nyertem, hanem ez lett az én online nemzetközi vállalkozásom, amit ma is szívvel-lélekkel csinálok.

Nagyon szívesen segítek neked jobban megismerni a kávékat, a ganodermát, és abban hogyan tudod te is kipróbálni és élvezni az előnyeit.

Keress meg bátran az elérhetőségeimen és szívesen segítek személyesen is!

Faragóné Keserű Judit

error: A tartalom jogvédett. Ne másold!